Kattavat verhoilu- ja ompelupalvelut pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Loftis tarjoaa verhoilu- ja ompelupalveluita niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Kaksitoimipistettämme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Helsingin Punavuoressa sekä länsirannikolla Vaasan Övermalaxissa. 

Tiimimme luottaa tarkkaan ja huoliteltuun jälkeen. Laadukas käsityö ja vankka ammattitaitomme yli 20 vuoden kokemuksella takaavat varmasti onnistuneen lopputuloksen. Toteutamme sekä suuria että pieniä kokonaisuuksia aina yksityiskohdista suurempiin kokonaisuuksiin. 

Olipa kyse sitten vanhan sohvan uudelleen verhoilusta tai vaikkapa kokonaisen ravintolan tekstiilienpäivityksestä, Loftis suunnittelee ja toteuttaa sinun näköisesi kokonaisuuden rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Valitse Loftis, niin onnistut varmasti!

Loftis verhoilee

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisia verhoilutöitä. Teemme mittatilausverhoiluja sekä uusiin että vanhoihin huonekaluihin niiden tyyliä ja perinteitä kunnioittaen. Myös nahka on meille tuttu verhoilumateriaali. 


Löysitkö upean vanhan huonekalun, joka vaatii uuden verhoilun? Autamme mielellämme myös sopivien materiaalien ja värien valinnassa. Kysy meiltä rohkeasti lisätietoja, ja anna vanhalle huonekalullesi uusi elämä.

Loftis ompelee

Ompelupalvelumme kattaa kaikki sisustusompelutarpeet. Olemme erikoistuneet verhoihin ja toteutamme myös teknisiä verhoja kuten sälekaihtimia ja rullaverhoja.


Kaipaatko uutta ilmettä kotiisi uusien verhojen tai sisustustyynyjen avulla? Tai oletko suunnittelemassa asiakkaallesi sisustusta? Ota yhteyttä, niin toteutamme visiosi ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Loftis ja julkitilat

Toteutamme erilaisia verhoilu- ja sisustusompelutöitä toimistoihin, ravintoloihin ja muihin julkitiloihin. Kohteina voi olla vaikka odotustilojen tekstiilien päivitys, aulatilojen kalusteiden verhoilu tai ravintolan verhojen uusiminen. Osaamme ottaa huomioon julkitilojen erityistarpeet verhoilujen suunnittelussa ja toteutuksessa.  Teemme myös mielellämme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden kanssa niin suurempien kuin pienempienkin kokonaisuuksien parissa. Toteutamme projektit aina sovitussa aikataulussa laadusta tinkimättä. 

Pyydä tarjous jo tänään!